Adults

adults textQuan necessites ajuda psicològica
Si sents un malestar emocional que no et permet estar bé amb tu mateix i afecta alguna àrea de la teva vida (feina, parella, família, relacions interpersonals, oci, projectes vitals, etc) i malgrat els teus esforços, no has aconseguit millorar.
Si sorgeixen problemes amb persones properes i desitges resoldre'ls.
Si les circumstàncies (treball, parella, fills...) t’angoixen i et sents estressat.
Si has patit o patiràs algun canvi o pèrdua i et sents aclaparat i impotent.
Si la por et limita la teva vida diaria i la inseguretat i la baixa autoestima et paralitzen. Si vols millorar aspectes de tu mateix que et perjudiquen.
Si vols canviar el teu estil de vida.
Si et falten il·lusions, estàs trist/a i apàtic/a continuament i penses que la teva vida no té sentit.
Si et sents sol/a i et costa establir relacions amb els demés.
Si perds el control i respons agressivament o plorant desconsoladament amb facilitat.
Si t’obsessiones amb idees o pensaments dels que no et pots desfer.
Si tens dificultats en la teva vida sexual i amb la teva parella…
Si creus que pateixes algun trastorn psicològic concret com, per exemple, crisi d’ansietat, agorafòbia, depressió, hipocondria, obsessions, fòbies…
Si pateixes algun tipus d’addicció.
Si estàs prenent psicofàrmacs per a algun problema concret, però no estàs del tot satisfet/a amb els resultats, els progressos s’han estancat o/i t’agradaria provar altres tipus d’ajuda (per exemple, combinar la medicació amb psicoteràpia)
Si no t’identifiques amb cap trastorn psicològic concret, però et sents desorientat/a, confús/a o insatisfet/a amb la teva vida actual i creus que et vindria bé una mica d’orientació o guia per ajudar-te a fer alguns canvis. Si un professional mèdic, psiquiatre, assistent social, etc. t’ha aconsellat visitar a un psicòleg.

Què podem aconseguir
Amb el suport psicològic, adquirim recursos per resoldre els nostres conflictes interns. Potenciem les nostres capacitats personals i millorem les carències, trobant opcions que ens permeten tenir una millor qualitat de vida i una millor relació amb les persones del nostre entorn.